HOENDIEP 1 – 9718 TA GRONINGEN

Stottercentrum Noord

Bij Stottercentrum Noord kunnen volwassenen en kinderen terecht, die stotteren en/of broddelen. Omdat het stotteren en/of broddelen bij iedere persoon zich op een andere manier uit en er veel verschillende factoren een rol kunnen spelen is de behandeling hiervan niet eenvoudig. Er is namelijk niet één aanpak die voor iedereen werkt.

De therapie wordt op maat gemaakt naar de wensen en mogelijkheden van de persoon die stottert/broddelt en waar mogelijk zijn/haar omgeving. Dit vergt bij de start van de therapie het nodige onderzoek. Na het onderzoek wordt in overleg het therapieplan uitgezet.

Tijdens de behandeling wordt waar mogelijk ook de omgeving betrokken bij de therapie, hierbij kan gedacht worden aan de leerkracht, broers en zussen, de partner of goede vriend(in). Omdat stotteren en/of broddelen vaak een rol speelt in veel aspecten van iemands leven wordt in de therapie gewerkt aan het hele plaatje. Ook gedachten en gevoelens die kunnen horen bij het stotteren en/of broddelen worden serieus genomen en waar nodig bijgestuurd. In de therapie heeft de persoon die stottert/broddelt of zijn/haar omgeving een grote rol in het proces. Logopedie-stottertherapie is maatwerk. De therapie gaat uit van de wensen en mogelijkheden van de persoon zelf, waarbij de therapeut haar kennis en expertise deelt, om samen tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Samen sterk bij stotteren en broddelen.

Bij Stottercentrum Noord zijn de volgende therapeuten werkzaam:
Melissa Nakken: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag
Nicole Roukema: dinsdag, woensdag en vrijdag
Eva Steijger: dinsdag en donderdag

Voor meer informatie over ons of de therapie kunt u natuurlijk kijken op onze website. Daar kunt u ook een aantal ervaringen lezen van mensen die bij ons in behandeling zijn geweest. Als u vragen heeft kunt u een bericht achterlaten via de contactpagina, ons een email sturen of bellen. Via de website kunt u zich ook aanmelden voor een intakegesprek. Wij zijn benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en denken graag met u mee!

Stottercentrum Noord Hoendiep Groningen

Informatie

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur

Kijk voor meer informatie over ons en alle behandelingen op onze website.

1e uur gratis parkeren

De ideale ligging, het diverse zorgaanbod én de (1e uur) gratis parkeermogelijkheden achter het centrum maken van gezondheidscentrum Hoendiep één van de modernste en grootste gezondheidscentra in Groningen en omstreken.

Hoendiep 1 | 9718 TA Groningen