HOENDIEP 1 – 9718 TA GRONINGEN

Max Ernst GGZ team Groningen

We helpen je graag. Dat doen we altijd met focus: we luisteren naar jouw verhaal, werken samen aan jouw doelen en werken toen naar een goed resultaat.

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je graag samen met Max Ernst GGZ je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom op onze vestiging in Groningen. We zijn gevestigd aan de Hoendiep 1. Bij Max Ernst GGZ in Groningen kun je terecht voor een resultaatgerichte behandeling van o.a. angst, depressie en lichte persoonlijkheidsproblemen. Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

In je behandeling streven we naar een goede afstemming van jouw persoonlijke situatie en heb je een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Groningen staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken. Wij hopen je snel op onze vestiging te begroeten!

Team Groningen
Max Ernst GGZ Groningen bestaat uit een team van negen personen, waaronder een psychiater, een psychotherapeut, twee GZ-psychologen, vier psychologen en een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog.

Wij bieden zowel Basis als Specialistische GGZ. In de basis GGZ bieden wij kortdurende behandeling bij lichtere (enkelvoudige) problematiek. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. milde angst- en stemmingsproblematiek of enkelvoudig trauma. Een Basis GGZ behandeling bestaat uit maximaal 10 sessies. In de Specialistische GGZ verrichten wij diagnostiek en behandeling bij matige, enkelvoudige of meervoudige problematiek. Hierbij is ook medicamenteus behandelen mogelijk. In de Specialistische GGZ werken we met zorgpaden. Bijvoorbeeld een zorgpad voor een depressieve stoornis bestaat uit 20 sessies.

Aangezien wij niet over een crisisdienst beschikken, kunnen wij patiënten met crisisgevoeligheid zoals acute suïcidaliteit of psychotische kenmerken niet de zorg bieden die zij nodig hebben. Daarnaast behandelen wij geen ADHD, autisme, eetstoornissen en verslaving bij volwassenen. Ook patiënten met ernstige persoonlijkheidsstoornissen en/of LVB kunnen beter zorg krijgen bij instellingen die daarvoor toegerust zijn.

Met ons team bieden we laagdrempelige hulp in een prettige sfeer. Klik hier voor een indicatie van onze huidige wachttijden.

max ernst groningen gezondheidscentrum hoendiep

Informatie

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.45 tot 17.15 uur

Kijk voor meer informatie over ons en alle behandelingen op onze website.

1e uur gratis parkeren

De ideale ligging, het diverse zorgaanbod én de (1e uur) gratis parkeermogelijkheden achter het centrum maken van gezondheidscentrum Hoendiep één van de modernste en grootste gezondheidscentra in Groningen en omstreken.

Hoendiep 1 | 9718 TA Groningen