HOENDIEP 1 – 9718 TA GRONINGEN

Medsen Apotheek Hoendiep

Medicijnen moeten goed hun werk doen, het liefst met zo min mogelijk bijwerkingen. Het is daarom verstandig dat u ze goed gebruikt, op het juiste tijdstip en op een veilige manier. Uw apotheek kan u hierbij ondersteunen met advies en uitleg. Uw apotheker weet als geen ander hoe uw medicijnen bij u het beste kunnen werken.

Servicerecept
Wanneer u meerdere geneesmiddelen gebruikt is het prettig wanneer u niet steeds elk middel apart hoeft te laten herhalen, maar u alle geneesmiddelen tegelijk kunt ophalen bij de apotheek. In één keer dus! Het servicerecept is een extra dienstverlening van Apotheek Hoendiep. Als u meedoet houdt de apotheek voor u bij wanneer uw geneesmiddelen opraken en vraagt tijdig een herhalingsrecept voor u aan bij uw huisarts. De apotheek houdt in de gaten wanneer uw geneesmiddel bijna op is en kan het, indien niet voorradig, alvast bestellen. De apotheek laat u op tijd weten wanneer uw geneesmiddelen klaar staan. U komt dus niet voor niets naar de apotheek!

Medicijnconsult
U kunt met al uw vragen over genees- of zelfzorgmiddelen bij ons aan de balie terecht en u kunt ons bellen. Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek in verband met uw geneesmiddelen of heeft u een andere medische vraag, dan kunt u altijd een afspraak maken met uw apotheker. Uw apotheker zal uw specifieke vragen rustig met u doornemen in een aparte spreekkamer. Ook kunt u uw totale geneesmiddelgebruik een keer door laten lichten.

Naast het servicerecept en het medicijnconsult kan uw apotheek nog veel meer voor u betekenen. Kom gerust eens langs of kijk verder op onze website.

Informatie

Openingstijden

Ma. t/m vrij. van 8.00 tot 17.30 uur

Kijk voor meer informatie op onze site.

1e uur gratis parkeren

De ideale ligging, het diverse zorgaanbod én de (1e uur) gratis parkeermogelijkheden achter het centrum maken van gezondheidscentrum Hoendiep één van de modernste en grootste gezondheidscentra in Groningen en omstreken.

Hoendiep 1 | 9718 TA Groningen